Mostbet registration bonus – həqiqətən 100% verirlərmi?
Mostbet registration bonus – həqiqətən 100% verirlərmi?
Mən yeni qeydiyyatdan keçdim mostbet-də. Dostum dedi ki, mostbet registration bonus 100% - 300 manata qədər. Mən 50 manat depozit etdim. Amma hesabımda cəmi 50 manat görünür. Bonus hardadı? Bəlkə kodu daxil etməli idim? Çox məyusam, pul itirmiş kimi hiss edirəm. Dəstəyə yazdım, cavab gəlmədi. Nə etməliyəm? Artıq düşünürəm ki, fırıldaqçı saytdı. Kimsə bu bonusu alıbsa? Nə vaxt aktivləşir? Cavab gözləyirəm, vaxtım azdı.
Re: Mostbet registration bonus – həqiqətən 100% verirlərmi?
Sizi başa düşürəm, bu çaşqınlıq çoxlarının başına gəlir. Mostbet registration bonus avtomatik olaraq aktivləşmir. Birinci depoziti edərkən depozit səhifəsində "Bonus istəyirəm" qutusunu işarələmək lazımdır. Əgər siz bunu etməmisinizsə, bonus gəlməyəcək. Hələ də ümidinizi kəsməyin. Dəstəyə yazın: "Mən registration bonusunu aktivləşdirməyi unutmuşam, depozitdən sonra əlavə etmək olarmı?" Bəzi hallarda operatorlar 24 saat ərzində bonusu əllə əlavə edə bilirlər. Unutmayın ki, bonus pulu dərhal çıxarmaq olmur – onu 30-40 dəfə mərc etmək lazımdır. mostbet registration bonus linkində bonusun şərtləri və aktivləşdirmə təlimatı addım-addım yazılıb. Məsləhətim: növbəti dəfə bonus almazdan əvvəl şərtləri üç dəfə oxuyun. Panik etməyin, hələ itirilmiş heç nə yoxdur. Sadəcə dəstəklə danışın.